Ideeën voor veranda’s met LED-verlichting

LED-verlichting

Ideeën voor veranda’s met LED-verlichting gezocht? Als u uw veranda wilt verlichten, zijn er enkele geweldige verlichtingsopties voor u. U kunt wandlantaarns, schansen of verlichting van schemering tot zonsopgang gebruiken.

Wand lantaarns

De juiste LED-buitenverlichting kan ervoor zorgen dat de buitenkant van uw huis veilig en gezond aanvoelt, zelfs in het donker van de nacht. Of je nu je veranda opfleurt of je achterterras verlicht, je vindt een overvloed aan opties om uit te kiezen. Van buitenschansen tot wandlampen, u vindt zeker het perfecte licht voor uw achtertuin.

De beste inbouwspots veranda zijn verrassend betaalbaar. Voor een fractie van de kosten van het plaatsen van een nieuw dak heb je bovendien een opvallende en functionele buitenruimte. U kunt genieten van de zon en de wind zonder dat u van uw voeten wordt geblazen. Als u op zoek bent naar iets meer onopvallends, zijn enkele tientallen gloeilampen misschien alles wat nodig is. Gelukkig heb je waarschijnlijk genoeg tijd om je smaakpapillen te testen terwijl je geniet van de avondbries.

De beste LED-lampen voor aan de muur zijn ook ontworpen om ’s nachts weggestopt te worden, zodat uw gasten nog steeds onder de indruk zullen zijn van uw slimme huistechnologie. Naast de voor de hand liggende lampen, zijn er verschillende decoratieve afwerkingen waaruit u kunt kiezen. Onder de meer geavanceerde opties kunt u ook kiezen voor brons met een natte beoordeling dat past bij uw rustieke inrichting. Dit is vooral belangrijk als u van plan bent om de LED-verlichting op uw pooldeck of terras te hangen. Wat betreft de eigenlijke muurbevestiging, zou een beetje schuurpapier en een goede verflaag voldoende moeten zijn. Deze LED-wandlampen zijn ook perfect voor kleine ruimtes, zoals je slaapkamer of kantoor. Het kiezen van de juiste LED-buitenverlichtingsarmaturen is een van de beste beslissingen die u ooit zult nemen. Met de juiste verlichting voor de klus kunt u jarenlang genieten van uw eigendom.

Schansen

Een goed verlichte veranda is een leuke onderbreking van de schurende wereld buiten. Genoemde bewoners kunnen in stijl ontspannen en entertainen. Gelukkig heeft de huiseigenaar dankzij de goede mensen van Houzz geen gebrek aan entertainmentmogelijkheden in de buitenlucht. Van terrasoverkappingen tot terrasmeubels, je vindt zeker een passende match. Om je te helpen bij het kiezen uit de horde, kun je een kijkje nemen in Houzz’s samengestelde selectie van schansen, liefhebbers. Voor uw bovengenoemde munchkin vindt u een scala aan buitenverlichtingsoplossingen van merken als Troy Lighting, Cocoweb Inc. en Edge Lighting. Deze unieke aanbiedingen zullen de moderne shopper zeker bevallen.

U vindt er ook tal van buitenverlichtingstechnologieën van een groot aantal fabrikanten en distributeurs. Van de talloze opties zijn LED-lampen de meest opvallende. Hoewel ze niet zijn ontworpen om de ontberingen van actieve kinderen te weerstaan, is een goed geïnstalleerde veranda-verlichting een oogverblindende toevoeging aan elk terras of terras. Of u nu gasten ontvangt of de kinderen alleen maar wegstopt voor de nacht, een goed verlichte buitenruimte kan uw avonden een briesje maken. De Houzz-liefhebber zal veel plezier beleven aan het experimenteren met de bovengenoemde waren. Zorg ervoor dat u vragen stelt voordat u koopt om de best mogelijke ervaring te garanderen.

Afgesneden muurpakketten

LED volledig afgesneden wandpakketten zijn ideaal voor het verlichten van binnenplaatsen en andere buitenruimtes. Dit komt omdat het licht naar beneden wordt geworpen, waardoor het een effectieve oplossing is voor het verlichten van brede gebieden.

Deze wall packs zorgen voor een uitstekende lichtspreiding met behoud van hetzelfde wattage. Ze zijn extreem energiezuinig en verbruiken 75% minder energie dan conventionele metaalhalogeniden. De armaturen zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en hebben een lange levensduur. Voor extra energiecontrole kan een eenvoudige fotocel worden toegevoegd.

Een andere veel voorkomende verlichtingsarmatuur is het inbouwwandpakket. Het zorgt voor gelijkmatige verlichting in een klein, stijlvol design. Afhankelijk van je budget kun je deze armaturen in verschillende maten kopen. Als u uw bestaande armaturen wilt vervangen, is dit een ideale optie voor u.

Naast de LED inbouwspot zijn er ook andere soorten lampen. Ze omvatten een verscheidenheid aan lichtbronnen, zoals natrium onder hoge druk, fluorescentielampen en leds. Elk heeft zijn eigen voor- en nadelen, en deze moeten zorgvuldig worden geëvalueerd.

Een ideale keuze voor u is het Topaz LED Full Cut off Wall Pack. Het beschikt over een duurzame gegoten aluminium behuizing en biedt energiebesparende oplossingen.

Het heeft een operationele verwachting van meer dan 50.000 uur. U kunt het eenvoudig installeren en het is UL-goedgekeurd. In tegenstelling tot een standaardlamp kunt u de LED-modules in de behuizing van het wallpack plaatsen om verblinding te voorkomen.

Deze wandlampen zijn perfect voor commerciële en residentiële panden. Ze zijn duurzaam en verkrijgbaar in vele kleuren. Of u nu een armatuur nodig heeft voor uw buiten- of binnenhuis, u kunt rekenen op het Topaz LED Full Cut off Wall Pack.

Vergeleken met metaalhalogeniden zijn LED semi-afgesneden wandpakketten milieuvriendelijk, verlagen ze de elektriciteitskosten en hebben ze een langere levensduur. Bovendien produceren ze een egalere dagwitte gloed.

Schemering tot zonsopgang verlichting

Dusk to Dawn led-verlichting veranda’s zijn uitstekend geschikt voor een groot aantal toepassingen. Ze zijn energiezuinig en eenvoudig te installeren. Deze lampen gaan automatisch aan en uit bij schemering, wat betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken dat je de hele nacht een lamp aan laat staan.

Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat ze vervagen of breken. Hun LED-chip en duurzame lens van polycarbonaat houden het lichtpatroon glad en verblindingsvrij.

De buitenverlichting van schemering tot dageraad heeft een trapeziumvorm die in elk interieur past. Het beschikt ook over een lichtsensor die de helderheid van de omgeving detecteert en uitschakelt wanneer het donker wordt.

Vergeleken met traditionele gloeilampen verbruiken de Dusk Til Dawn gloeilampen slechts 80% van het vermogen. Hierdoor bespaart u op uw elektriciteitsrekening en kunt u zelfs genieten van een langere levensduur.

De Dusk to Dawn Light Bulbs hebben een zachte warm witte kleur. Ze hebben een automatische aan/uit-functie en worden geleverd met een geld-terug-garantie van 12 maanden.

Sunco Lighting heeft een verscheidenheid aan schemer- tot dageraad-LED’s voor buitengebruik. Deze lampen zijn ideaal voor terrassen, veranda’s, garages en opritten. Al hun gloeilampen zijn FCC- en UL-gecertificeerd, wat betekent dat u weet dat ze veilig te gebruiken zijn.

LED Dusk to Dawn-lampen hebben een gegoten aluminium behuizing en een energiezuinig ontwerp. In tegenstelling tot traditionele gloeilampen flikkert de Dusk to Dawn-lamp niet en straalt hij geen UV-licht uit.

Philips-lampen hebben een E26 medium schroefvoet en zijn verkrijgbaar in 800 lumen en 2700 kelvin. De gloeilampen hebben een vier keer langere levensduur dan gloeilampen en zijn compatibel met de meeste lampen met ingebouwde fittingen.

Verandalichten met bewegingssensor

Om uw huis tegen indringers te beschermen, moet u verandaverlichting met bewegingssensor installeren. Ze zorgen niet alleen voor een krachtige verlichting, maar ze besparen ook veel elektriciteit. Bovendien zien ze er ’s nachts geweldig uit met hun kleurrijke bollen.

Bewegingssensorlampen zijn er in een grote verscheidenheid aan stijlen. Het kiezen van de juiste kan echter een beetje lastig zijn. Deze lichten zijn er in drie primaire categorieën.

Het kiezen van de beste vergt wat onderzoek. Een van de beste manieren om dit te doen, is door beoordelingen van experts te lezen. Ze moeten nuttige informatie bieden, zoals welke merken het waard zijn om te kopen.

De beste van deze lampen moeten een stevige afdichting aan de boven- en onderkant hebben. Bovendien moet de lamp gemaakt zijn van LED’s, die langer meegaan en energiezuinig zijn.

Bewegingssensorlampen kunnen worden gevoed door batterijen, een bedrade verbinding of door microgolven. Elke stijl is ontworpen om met een ander gevoeligheidsniveau te werken.

Sommige lampen kunnen zelfs overschakelen naar een andere stand wanneer de bewegingsmelder niet meer werkt. Dit maakt continue verlichting mogelijk zonder de sensor te resetten.

Een geweldige manier om te beslissen over het juiste soort veranda-licht met bewegingssensor, is door uw behoeften te kennen. U wilt bijvoorbeeld een schijnwerper laten branden in de schemering en een beveiligingslamp ’s nachts. U kunt ook kiezen voor een lamp met een groot detectiebereik.

Kortom, de meeste veranda inbouwspots zijn eenvoudig te installeren. Bovendien nemen ze niet veel ruimte in beslag. Je kunt ze allemaal plaatsen

Geplaatst in: Page